Українка зі Швейцарії написала книжку про пригоди на чужині

Віра Нестерчук, яка мешкає в Швейцарії, написала засновану на реальних подіях і особистому досвіді книгу «Авантюрки на зеленій траві», де з гумором і самоіронією розповіла про життя на чужині.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці видавництва «Білка», в якому вийшло видання, передає ukrinform.ua.

«Зустрічайте новинку «Авантюрки на зеленій траві» — літературний дебют Віри Нестерчук. «Авантюрки» — історія, заснована на реальних подіях та особистому досвіді, сповнена неймовірних пригод, поворотів долі, самоіронії та філософської глибини», – зазначили у видавництві.

Як вказано в анотації, у книзі розповідається про те, як молода, вродлива й успішна жінка, професіоналка своєї справи піддається на вмовляння і погоджується на участь у державній «авантюрці» – офіційному працевлаштуванні за кордоном. На календарі -1993‐й рік, у паспорті молодої українки – штампик: «Виїзд у всі країни світу». Та офіційна складова не полегшила, а радше навпаки — ускладнила життя 40 дівчат, які наважилися випробувати долю й досягнути фінансового успіху на чужині. «Пригоди» українок починаються вже на кордоні, і тим халепам, здається, не буде кінця-краю.

«”Авантюрок” (саме так авторка називає випробування, що випадають на долю героїні книги) вистачило б не на одну оповідь — та чи всім буде до снаги їхнє подолання, чи у всіх знайдуться сили й оптимізм, працелюбність і впертість? Драматична жіноча доля, сповнена важкої праці, із втратами й перемогами, із коханням і зрадою, зі страхами й сміхом, водночас захоплює та вражає», – йдеться у дописі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

В цій осінній новинці від видавництва – тридцять авторських ілюстрацій, колажі з авторськими фотографіями та «ідеальна історія за реальними подіями», зазначається в соцмережі.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.