У видавництві #книголав вийшла книжка відомої психологині Олени Любченко про те, як стати щасливою людиною

У видавництві #книголав вийшла книжка психологині Олени Любченко “Переписати життя: як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною”. У виданні авторка розповідає, де шукати причини, коли здається що все чудово, але відчуття щастя всеодно немає. Про це повідомляє tsn.ua.

Олена Любченко наводить приклади зі своєї психологічної практики та розбирає на реальних кейсах причини занепокоєння та поганого настрою. Також вона дає поради, що робити в подібних ситуаціях.

“Основна мета книжки —  донести усім, що робити зміни у власному житті не страшно. Я хочу, щоб кожна людина задумалася, як проходить життя та відчула усю його важливість. На сторінках книжки я апелюю до читачів через історії інших людей, а також даю поради та прості психологічні практики. Це допоможе впливати на хід та якість життя багатьох”, — розповідає авторка Олена Любченко.

Олена Любченко — кандидатка психологічних наук, тренерка та медіапсихологиня. Вона працює з такими темами як емоційне та професійне вигорання, подружнє життя, психологію вибору.

“Часто буває у житті, коли ми розуміємо, що все йде не так, але не усвідомлюємо причини. Або ж вважаємо, що у нас все чудово, але радості немає. Книжка Олени Любченко допомагає розібратись з цими питаннями і “переписати своє життя” у кращий бік”, — коментує співзасновниця видавництва Світлана Павелецька.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Книжка у продажу онлайн та магазинах.