У видавництві «Фоліо» вийшла книжка про державну програму «Велике будівництво»

У видавництві «Фоліо» вийшла книжка про державну програму «Велике будівництво». Про це повідомляє chytomo.com з посиланням на сайт видавництва.

До фотоальбому «Програма президента України «Велике будівництво-2020». Обличчя» увійшли фотографії команди та виконавців програми, робітників. Її упорядником став Юрій Голик. Вартість книжки − 99 гривень. Книжка має 286 сторінок, тверду обкладинку та суперобкладинку.

«До програми «Велике будівництво» залучено кількасот осіб. У цій книзі лише невелика частина тих, кого вдалося сфотографувати у процесі створення нової якості життя», − йдеться в анотації до книжки.

Юрій Голик (1977) − бізнесмен, віцепрезидент Української асоціації футболу, з лютого 2020 року − координатор програми «Велике будівництво». У 2015-2019 роках був позаштатним радником голів Запорізької та Дніпровської ОДА. З серпня 2019 року по березень 2020 року − радник прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Зазначимо, у 2020 році видавництво «Фоліо» видало мемуари Юрія Голика «Нескінченність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління». У книжці йдеться про його роботу на посаді радника голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченка.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Велике будівництво − національна програма, яку ініціював президент України Володимир Зеленський, що має на меті розбудову інфраструктури: дороги, школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги. Вона стартувала 1 березня 2020 року.

Додамо, у межах «Великого будівництва» триває проєкт «Велика реставрація», під час якого відреставрують об’єкти культурної спадщини, пов’язані з літературою і книговиданням. Їх перелік нещодавно доповнили.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.