У Великобританії від коронавірусу вакцинували Вільяма Шекспіра

Великобританія – перша країна, що почала вакцинацію населення від коронавірусу. 90-річна Маргарет Кінан перша отримала щеплення від COVID-19, а слідом за нею це зробив тезка відомого англійського поета – Вільям Шекспір.

Як повідомляє rbc.ua з посиланням на  LADbible, чоловікові 81 рік і він родом з того ж графства, що і його великий тезка. Літнього британця вакцинували від COVID-19 у тієї ж університетській лікарні Ковентрі, що і Маргарет Кінан.

В клініці чоловік представився, як Вільям Шекспір. Але ніхто не знає, чи це його справжнє ім’я, документів у нього ніхто не питав. Відзначається, що він живе в графстві Йоркшир, там же де народився письменник.

Зазначимо, що 81-річний чоловік і 90-річна Маргарет були щеплені вакциною від коронавірусу, розробленою фармацевтичними компаніями Pfizer і BioNTech. Таким чином, двоє літніх людей поклали початок масовій вакцинації, яка планується в Британії.

Нагадаємо, Великобританія першою в світі схвалила вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. Першими щеплення отримають люди з груп ризику. Зокрема, такими вважають працівників та мешканців будинків престарілих, медиків та людей старше 80 років.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.