У токшоу на каналі «Наш» вправлялись в антисемітизмі та закликали не критикувати росіян

Гості й ведучі токшоу «П’ятниця.  Вечір» на телеканалі «Наш» вправлялись в антисемітизмі, розділяли українців та забороняли критикувати росіян. Як повідомляє ms.detector.media, про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 3—7 травня 2021 року.

Зокрема ведучий Макс Назаров «пожартував», що гетьман Скоропадський поводив себе як єврей. Тему продовжив бізнесмен і колишній політик Андрій Пальчевський, який сказав, що у Зеленському не бачили загрозу, зокрема, через єврейське походження. За його словами, українські можновладці не засуджують нацистів, бо самі належать до євреїв: «Они думают, эти люди, что, если я еврей, защищать, условно говоря, от фашизма других евреев неприлично». На думку Пальчевського, більшість в українському уряді становлять євреї. Він також стверджував, що люди, які отримають в Україні землю, виявляться громадянами Ізраїлю.

Від ведучого Макса Назарова дісталося жителям Західної України – він кілька разів зауважив, що «Галіцію» натягують на всю державу. А от росіян критикувати не можна, щоби не гнівити Росію — про це «ответственным журналистам» нагадав Андрій Пальчевський.

Крім того, протягом всього ефіру ведучий захищав російські наративи і «побєдобєсіє»: «Нам не соромно сьогодні говорити ці три слова. Велика Вітчизняна Війна. Якщо оштрафують телеканал «Наш», нехай знімуть із моєї зарплати за ці три слова». Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

Фото: скріншот з YouTube

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.