У світ українською виходить «Гордість і упередження і зомбі»

 
20 лютого у видавництві «Основи» вийде книжка «Гордість і упередження і зомбі». Вона починається зі слів: «Усім відома істина, що зомбі, не позбавлений мізків, завжди прагне здобути ще більше мізків», пише Друг Читача.
Ім’я Джейн Остін нам відоме. А от Сет Ґрем Сміт, про якого в анонсі видання зазначено лише, що він «колись прослухав курс із англійської літератури. Нині проживає в Лос-Анджелесі» — сучасний американський письменник, сценарист і продюсер. Окрім згаданого роману, славу йому принесла книжка «Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» та її екранізація.
До розширеної версії роману Джейн Остін увійшли цілковито нові епізоди — сцени безжальних зомбівських безчинств. Уже на початку ми дізнаємося, що тихі села Англії охопила загадкова моровиця, внаслідок якої мертві… почали оживати. Тепер у відважної Елізабет Беннет немає вибору: вона мусить порятувати батьківщину від нечисті. Та вже невдовзі від таких шляхетних намірів її відволікає гордовитий і бундючний містер Дарсі. З його появою на читача чекає розкішна комедія характерів, сповнена майстерних словесних поєдинків між двома закоханими, а також не менш брутальних реальних поєдинків на кривавому полі бою.
Зараз у видавництві триває розіграш двох примірників роману. Ім’я переможця назвуть 19 лютого.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал