У столиці представлять книжку «Патріарх Володимир, або спогади про батька»

28 липня о 15:00 в приміщенні Публічної бібліотеки імені Лесі Українки відбудеться презентація книги Тараса Романюка «Патріарх Володимир, або спогади про батька».

Про це кореспонденту litukraina.com.ua розповіла представниця Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Богдана Гайворонська.

Документальний нарис «Патріарх Володимир, або спогади про батька» опубліковано у 2020 році у видавництві «Духовна вісь».

Про нелегкий, тернистий життєвий і духовний шлях Володимира Романюка у книзі розповідає його син Тарас, який разом із батьком переживав етапи його власної «хресної дороги».

На презентації будуть присутні директор видавництва «Духовна вісь», поетеса та громадська активістка Тетяна Домашенко; протоієрей Дмитро Каран, священник Покровської церкви на Подолі, у якій найчастіше служив Патріарх Володимир та потім його син отець Тарас Романюк; ініціатор видання книги Богдан Романишин; релігієзнавець Дмитро Степовик, який був знайомий з Володимиром Романюком.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Захід відбудеться у залі медіаресурсів Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Києва.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.