У рамках проєкту «Військо Читає» бібліотекам військових частин передадуть 50 тисяч книжок

В Україні стартував проєкт «Військо Читає», в межах якого військові частини Збройних сил України отримають близько 50 тисяч книжок. Про це повідомляє chytomo.com з посиланням на офіційну сторінку Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

 

Проєкт презентували представники Командування Сил спеціальних операцій спільно з громадською організацією «Реформація». Мета проєкту – поповнити бібліотеки військових частин України актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою, а також популяризувати читання як вид дозвілля в ЗС України.

Як розповів голова правління «Реформації» Владислав Кириченко, крім постачання книжок до військових частин, планується перекласти з англійської та німецької десять книжок, що є професійною та військовою літературою країн-членів НАТО.

Днями Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут в межах цього проєкту уже отримав понад 600 книжок. Також меценати передали близько 7000 книжок до підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Загалом у межах проєкту «Військо Читає» протягом 2021 року до військових освітніх закладів та частин ЗС України надійде близько 50 тисяч видань.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.