У продаж надійде нова книга Джоан Роулінг

10 листопада на книжкових прилавках з’являється нова книга Джоан Роулінг “Ікабог”. Раніше з нею вже можна було ознайомитися, коли письменниця виставляла її у відкритий доступ, щоб розважити дітей, які сидять вдома на карантині.

Як повідомляє ukranews.com, про вихід новинки у продаж говориться в офіційному Твіттер-акаунті книги.

Роулінг придумала казку понад 10 років тому для своїх дітей. Минулої весни вона намагалася підбадьорити нею дітей і їх батьків під час карантину. До видання увійшли малюнки юних читачів від 7 до 12 років, які надіслали свої ілюстрації після того, як вперше прочитали казку.

Книга вийде російською, англійською, спрощеною китайською, французькою, італійською, німецькою, іспанською та португальською мовами, і буде доступна для читачів як в паперовому, так і в електронному форматах.

Дія казки розгортається в щасливому і багатому королівстві Корнікопія. Але на північ від королівства розташовувалося похмура держава Смурланд, де жило болотне чудовисько Ікабог. Його вважали дитячою казкою і мало хто в нього вірив, поки чутки про монстра не стали перетворюватися в реальність.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал