У Новограді-Волинському до 150-річчя Лесі Українки проведуть літературний конкурс під дивною назвою «Кепський жарт»

До річниці з дня народження видатної письменниці Лесі Українки музей родини Косачів оголосив конкурс на найкращий літературний твір на тему «Кепський жарт». Про це повідомив novograd.city з посиланням на відділ культури і туризму Новоград-Волинської міської ради.

«Музей родини Косачів став ініціатором проведення конкурсу на найкращий літературний твір за традиціями «хатнього» конкурсу Косачів. Для конкурсу обрали тему «КЕПСЬКИЙ ЖАРТ».

Умови конкурсу

  • Вікові категорії необмежені.
  • З метою неупередженої роботи журі кожен твір має бути підписаний псевдонімом.
  • Розмір твору – не більше 5 сторінок формату А4, шрифт 12.

Журі, у складі фахівців-літераторів, визначить кращі роботи. Твори, вибрані журі, надрукують у газеті «Звягель», і ви своїм голосуванням виберете найкращий серед кращих.

Твори, що не стануть переможцями, але отримають схвальні відгуки журі, також вийдуть у газеті «Звягель» протягом 2021 року», – йдеться в повідомленні.

Якщо вас зацікавила ідея, конкурсні роботи подавайте за адресою: музей родини Косачів, вул. Родини Косачів 5-А, місто Новоград-Волинський, 11701. Або в електронному варіанті: e-mail: museum-kosach@ukr.net, viber: 0630161300.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал