У мережу виклали музичний альбом з піснями на вірші Юрія Іздрика

У світ вийшов альбом Charter I від Мар’яни Головко та Макса Смоголя, в якому на музику поклали вірші зокрема й українського поета та письменника Юрія Іздрика.

Співачка Марʼяна Головко та композитор і саундпродюсер Макс Смоголь створили спільний проєкт Das Wortspiel, що у перекладі з німецької означає «гра слів». Першим синглом альбому Charter I дуету став трек Livoberezhna про весняний Київ на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Дебютний альбом Das Wortspiel — це запис у жанрі spoken word, що містить лірику українського поета Юрія Іздрика, а також власні тексти Мар’яни Головко, Макса Смоголя, народні мотиви, тексти Ольги Кобилянської.

«Вірші створювалися в різні періоди 2022 року: і коли здавалося, вже більше не зʼявиться привід для усмішки, і коли надія зазирала у серце тоненьким променем крізь вузьку щілину між апатією та натхненням. Для мене це дуже важлива робота. Зокрема — знову доторкнутися до лірики мого улюбленого українського поета Юрія Іздрика. Це моя подорож крізь цей важкий рік», — розповіла для The Village Україна Марʼяна Головко.

Послухати альбом можна за посиланням.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

chytomo.com