У мережі збирають кошти на роман про післяпологову депресію

Письменниця і журналістка Анна Кіко оголосила збір коштів на видання книжки про післяпологову депресію. Кампанію зі збору коштів проводять на сайті «Велика ідея» biggggidea.com. Про це повідомляє chytomo.com.

Анна Кіко планує зібрати до 7 грудня 177 тисяч гривень на 500 примірників майбутньої книжки. Вона також оприлюднила перелік витрат:

авторський гонорар, дизайн обкладинки, редагування, коректура, макет, транспортні витрати, маркетинг – 126 530 грн;

друк – 42 тисячі гривень;

податки – 8870 гривень.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Для всіх молодих матусь України, їхніх рідних і близьких та для самої себе я написала художній роман «У ванні з восьминогом». У ньому я поділилася власним досвідом та досвідом багатьох жінок, які подолали цю хворобу. Післяпологова депресія лікується. Я вірю, що ця книжка допоможе привернути увагу до проблеми післяпологової депресії в України та підвищить обізнаність молодих мам», – переконана письменниця.

«У ванні з восьминогом» – це відвертий, іронічний і трохи пригодницький роман про амбітну кар’єристку, яка залишає престижну роботу, щоби стати мамою. Жінка хворіє на післяпологову депресію і пів року не може розпізнати її. Недуга перетворює життя та близьких на страшний сон. Вона починає ненавидіти свою дитину і цілком серйозно обмірковує самогубство. Подолати хворобу допомагають спогади про подорожі та давній друг, із яким героїню пов’язує дещо більше, ніж дружба», − йдеться в анотації до майбутньої книжки.

Анна Кіко – українська письменниця, журналістка. З 2011 по 2017 роки висвітлювала роботу українських миротворців у країнах Африки. У 2014 році вийшов її фантастичний роман для підлітків «Гра. Кіготь дракона». Також вона заснувала і веде літературний курс «Book Born», що допомагає жінкам розповідати свої історії через книжки.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.