У мережі з’явився трейлер нової екранізації детектива Агати Крісті (відео)

Ролик оприлюднила студія 20th Century Fox на своєму YouTube-каналі.
У ролику показана зав’язка – момент вбивства Едварда Ретчетт (Джонні Депп) посеред ночі в замкненому купе. Незабаром після цього Еркюль Пуаро повідомляє пасажирам експреса про те, що трапилося і починає підозрювати всіх, так як мотиви до злочину є практично у кожного.
Режисер і виконавець головної ролі – Кеннет Брана. У картині також знімалися Джонні Депп, Мішель Пфайффер, Пенелопа Крус, Дейзі Рідлі, Олівія Колман, Джуді Денч, Віллем Дефо, Дерек Джекобі, Леслі Одом-молодший, Джош Гед, Сергій Полунін.
“Вбивство в Східному експресі” (англ. Murder on the Orient Express) – детективний роман Агати Крісті, що вперше вийшов у світ 1 січня 1934 року.
У 1974 році режисером Сідні Люметом був знятий фільм “Вбивство в Східному експресі” за участю Альберта Фінні в ролі Пуаро, а також Лорен Беколл, Жаклін Біссет, Інгрід Бергман, Жана-П’єра Касселя, Шона Коннері, Ванесси Редгрейв, Джона Гілгуда та інших відомих акторів.
У 2001 році роман був екранізований для американського телеканалу CBS. Роль Еркюля Пуаро виконав американський актор Альфред Моліна.
Фільм повинен вийти в прокат 10 листопада 2017 року.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал