У Мережі з’явилася карикатура про «певні етнічні корені» Зеленського

Колишній російський президент Дмитро Медведєв написав скандальну статтю про Україну, в якій назвав українського президента Володимира Зеленського людиною, який має «певні етнічні корені». Російський художник Сергій Йолкін засудив подібну риторику і відреагував на неї нової карикатурою. Про це повідомляють enovosty.com з посиланням на dw.com.

«Найпевніший корінь це квадратний корінь з 4-х», «Заступник голови ради безпеки Росії Дмитро Медведєв лічить до ста і читає по складах дитячі книжки, вміє самостійно зав’язувати шнурки і регулярно чистить зуби. Тямущий карапуз», – відзначили коментатори.

Крім того, в Мережі посміялися про те, що про «слабкості і несамостійності» заявив «найсильніший і самостійний» політик Дмитро Медведєв.

Нагадаємо, колишній президент РФ Дмитро Медведєв в російському виданні випустив статтю про російсько-українських відносини.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.