У Маріуполі пройде книжковий фестиваль Open Book

У Маріуполі 24-26 вересня пройде книжковий фестиваль Open Book.

Про це повідомляє ukrinform.ua з посиланням на Маріупольську міську раду.

«Однією з найочікуваніших подій цього року для нашого міста є книжковий фестиваль Mariupol Open Book. Цього разу він проходить в рамках проєкту «Маріуполь. Велика культурна столиця України». Цей фестиваль пройде 24-26 вересня, він має дитячу, підліткову та дорослу програми», – поінформували в міськраді.

Там зазначили, що заплановано понад 60 літературних подій, гостями яких стануть блогери, журналісти, видавці та ілюстратори.

Головними локаціями стануть Театральна площа у центрі міста, культурно-туристичний центр «Вежа», мультимедійний простір SPALAH та бібліотека ім. Короленка. У Театральному сквері встановлять сцену з вечірньою програмою літературних зустрічей і музичних заходів. Також на проспекті Миру 30 українських видавництв представлять книжкові новинки.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Три дні фестивалю включатимуть зустрічі з письменниками, поетами, також будуть лекції, презентації, майстер-класи та ще багато цікавого, що пов’язано з літературним та письменницьким всесвітом.

Так, в перший день фестивалю для дітей запланована зустріч з письменницею Лесею Вороніною, читання дитячих віршів від Івана Андрусяка, казкотерапія на основі книги Катерини Єгорушкіної та інші. Також пройде майстер-клас зі створення коміксів та майстер-клас по книзі Моніки Утнік-Стругала «Коли настає ніч» від «Видавництва Старого Лева», показ відеопроєкту «# Живі письменники» та багато іншого, зазначили в міськраді.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.