У львівському видавництві «Піраміда» з’явилася друком книжка поезій Олега Лишеги

У львівському видавництві «Піраміда» з’явилася друком книжка поезій Олега Лишеги.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив видавець і письменник Василь Габор.

«Саме в обідню пору, коли накривають столи вишуканими стравами, мені привезли з видавництва нову книгу Олега Лишеги, книгу для справжніх смакунів, отож гукаю до її упорядника Тараса Пастуха:

— Агов, Тарасе! Вже маємо нове видання Олега! Давай зустрінемося на каві! Чи Ти хочеш згадати Олега за келихом червоного вина? Я не проти, але якось не випадає згадувати Олега без Андрія Кіся, дизайнера його книги! Доведеться зачекати, поки Андрій повернеться з Дніпра. Телефонуй, Тарасе!!!

Лишега, Олег. Розлоге дерево: Збірка поезій / Укладання, коментарі, післямова Т. Пастуха. Львів: ЛА «Піраміда», 2020. 144 с. ISBN 978-966-441-604-4

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Збірка Олега Лишеги «Розлоге дерево» представляє корпус невідомих віршів поета з його приватного архіву, а також кілька маловідомих віршів письменника з малодоступних джерел. Поезія Олега Лишеги є самобутнім, оригінальним та цікавим явищем в українській модерній поезії. Зібрані тут вірші демонструють це явище інколи в упізнаваних, а інколи в несподіваних образно-стильових рішеннях. Для любителів справжньої поезії та поціновувачів Лишегового образного світу».