У Києві стартує "Книжковий Арсенал": чого очікувати

Фестиваль відбудеться впродовж 22-26 травня 2019 року в Мистецькому арсеналі
З 22 по 26 травня в столичному Мистецькому арсеналі відбудеться IX Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”. Про це повідомляють організатори фестивалю.
На гостей чекають тисячі книг, зустрічі з українськими та іноземними авторами, автограф-сесії, презентації, спеціальні проекти і виставки, ярмарок ілюстраторів.
Читайте також: 450 подій: з’явилася програма цьогорічного Книжкового Арсеналу
У фокусі цьогорічного “Книжкового Арсеналу” – тема співіснування і сусідства. Йдеться про різні прояви взаємовідносин між культурою, історією і політикою сусідніх країн: взаємне в літературах, видатні постаті на перетині культур і нинішнє переформатування європейського політичного ландшафту.



У програмі фестивалю – виставковий проект, присвячений легендарному кооперативному будинку “Робочих літератури”.
Особливим акцентом фестивалю стане “Ветеранський намет” – спеціальний проект Мистецького арсеналу і письменників-ветеранів у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України.
Цього року особливий статус у міжнародній програмі “Книжкового Арсеналу” матиме Канада, яка вперше представить на фестивалі спеціальну програму зустрічей з авторами та презентації свіжовиданих перекладів. А у фокусі дитячої програми фестивалю – українські автори.
Вперше міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал” відбувся в 2011 році. Щорічно понад 150 українських видавництв представляють свої видання на виставці.
Вартість повного квитка – 80 гривень, пільгового – 40 гривень, сімейного – 180 гривень, а абонемент – 300 гривень.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал