У Києві відкрили книгарню видавництва «Основи» Дани Павличко

Видавництво «Основи» відкрило книгарню у Києві на вулиці Липинського, 4б. Як інформує chytomo.com, про це повідомили на фейсбук-сторінці книгарні.

«Osnovy Store» можна відвідати з 8:30 до 22:00 по буднях і з 9:30 до 22:00 по вихідних. Концепт-стор поєднує формати книжкового магазину, винного бару та кав’ярні. На його фейсбук-сторінці йдеться:

«Ми створюємо справжній культурний простір, де ви зможете відкрити для себе нових авторів і цікаві видання, яких, імовірно, не бачили ще ніде».

В ексклюзивному коментарі Читомо директорка «Основ» Дана Павличко розповіла, що книгарня такого формату – це її давня мрія:

«Ми хотіли відкрити таке місце, куди ми б хотіли ходити, місце нашої сили. Це концепт-стор, бар, кафе, культурний простір, тому культура в нас на першому місці».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Вона додала, що у концепт-сторі будуть доступними унікальні книжки, яких не продаватимуть в онлайн-магазині видавництва. Окрім ексклюзивних книжок, книгарня щомісяця пропонуватиме нові експозиції.

«На початку грудня відбудеться виставка у межах проєкту, що ми робимо спільно з фондом «Загорій», присвячена дитячій книжці «В пошуках сонячних днів», ― анонсувала Дана Павличко.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.