У Києві відбулось відкриття приватного університету з американськими стандартами освіти

У Києві відбулось відкриття Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК). Це перший приватний університет в Україні з американськими стандартами освіти, який розпочинає набір студентів уже в лютому 2022 року.

Про повідомляє ШоТам з посиланням на пресслужбу університету.

Заклад працюватиме під егідою Arizona State University (ASU) — одного з найбільших університетів США, де навчаються понад 135 000 студентів. Цей освітній заклад US News & World Report неодноразово визнавався найінноваційнішим університетом Америки. Стратегічне партнерство з ASU відкриє для українських студентів доступ до понад 5 000 курсів та 600 програм. А також можливість отримання подвійного диплому: українського та американського зразків.

Із цього року в Амерікан Юніверсіті Київ будуть доступні магістерські (березень 2022) та бакалаврські (вересень 2022) програми з ІТ та управління бізнесом. У майбутньому абітурієнти зможуть обрати навчальні програми з інженерії, медицини, архітектури, дизайну та права. Навчання на бакалавраті та магістратурі вестиметься англійською мовою.

Ректором АЮК став доктор філософії з економічних наук Роман Шеремета.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Як і Arizona State University, American University Kyiv сповідує принцип «навчання заради успішної кар’єри» і, відповідно, надаватиме студентам практичні знання, що вже завтра знадобляться для побудови успішної кар’єри у великих міжнародних та національних компаніях.

Університет активно працюватиме з українськими та міжнародними компаніями для можливостей стажування та працевлаштування своїх студентів і випускників.

До викладання залучать англомовних професорів із різних країн та топових науковців з України. Всі вони мають багатий досвід викладання у різних університетах США та Європи.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.