У Києві пограбували редакцію журналу. Винесли все, крім рукописів

Днями в Києві пограбували редакцію російськомовного літературного журналу “Радуга” – винесли навіть особисті речі співробітників, рукописами не зацікавилися.

Про це повідомляється на сторінці видання у Facebook.

“Кілька днів тому було пограбовано редакцію журналу “Радуга”, одного з найстаріших журналів України. Злодії винесли все: комп’ютери, принтери, особисті речі співробітників і навіть ножиці, скріпки”, – ідеться у зверненні до читачів.

У редакції додали, що, на щастя, грабіжники не чіпали рукописи авторів “Радуги”, які, всупереч проблемам, обов’язково будуть видані.

Редакція попросила небайдужих про матеріальну допомогу, висловивши переконання, що “наша країна багата не тільки талантами, а й добрими чуйними людьми, для яких література і слово – останній рубіж цивілізації”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Звернення до читачів від імені редакції підписали головний редактор Юрій Ковальський та автори “Радуги” – Юрій Рибчинський, Анатолій Крим, Андрій Курков, Валерій Хаїт, Олександр Кабанов.

Журнал “Радуга” виходить вже понад 90 років, раніше був виданням російськомовного відділення Національної спілки письменників України.