У Гарварді вчитимуться по книзі Володимира Кличка “Управління викликами”

У Гарвардській бізнес-школі, яка є частиною знаменитого Гарвардського університету, вчитимуться по книзі українського спортсмена Володимира Кличка.  Видання Challenge Management, в перекладі “Управління викликами”, потрапило в навчальну програму установи.  Як інформує gloss.ua, про це повідомили на сайті Klitschko Brothers.

На даний момент точна дата початку навчання за книгою спортсмена невідома.  Школа буде використовувати методику Кличко в своїх програмах MBA (магістр економічного управління) і Executive Education (сфера професійної освіти для людей, що займають керівні посади в бізнесі).

Викладачі зроблять акцент саме на філософії “управління викликами” і факторах успіху, які ґрунтуються на зосередженості, спритності, координації і витривалості.  В цей час студенти зможуть обговорювати реальні приклади і проблеми бізнесу.

Книга “Управління викликами” розповідає про вирішення проблем в роботі та особистому житті, як побудувати шлях до сталого успіху і справлятися зі змінами, активно формувати життя і свідомо приймати рішення.  Тим більше, що в постійно мінливому світі стає все складніше пристосовуватися до різних обставин.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал