У “Форумі видавців” у Львові візьме участь драматургиня, що до цього виступала на фестивалі в Росії

Упродовж 15-19 вересня до Львова завітають понад 250 авторів книг, ілюстраторів, перекладачів та громадських активістів, адже саме в ці дні триватиме головна літературна подія країни – BookForum. Та не зважаючи на досить активну підготовку, курйозів уникнути не вдалось.

Як повідомляє dilo.net.ua, про один з них на своїй сторінці у Фейсбуку написала журналістка Аліна Шубська. Виявляється, у книжковому форумі візьме участь драматургиня, що активно бере участь у подібних заходах в Росії.

Спочатку авторка посту звернулась з питанням до організаторів Форуму: “А вам не жме запрошувати до читки своєї п’єси Ніну Захоженко, що за цю ж п’єсу ввійшла у шортліст російського фестивалю у Любімовкє? Чи війна війною, а абєд па распісанію? “

А опісля сформувала і питання до Служби безпеки України: “Тільки Ані Лорак не можна веселити глядачів країни агресора, чи всім?”

Як доказ участі Захоженко в обох цих заходах, Аліна Шумська додала до свого посту програми цих подій.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

“Українська літературна газета”, ч. 18 (310), 10.09.2021

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/