У Дніпрі ініціювали новий літературно-просвітницький проєкт #BookStage

З початку повномасштабної агресії Дніпропетровська філармонія розпочала «культурний спротив» та ініціювала новий літературно-просвітницький проєкт #BookStage, що продовжує популяризувати українську культуру.

#BookStage відкриває двері до світу сучасної літератури, науки, історії, культури та інших цікавих сфер, де глядачі під час зустрічей можуть спілкуватися з видатними письменниками, науковцями та експертами. Цей просвітницький проєкт має на меті вивести на новий рівень культуру дискусії, тому пропонує живі обговорення, дебати та можливість зустрічі з авторами, які мають високу експертизу в темі.
Перша зустріч відбулась 16 листопада 2023 року, де Дніпропетровська філармонія гостинно відчинила двері для Братів Капранових, знаних українських письменників та авторів популярного YouTube каналу. Друга зустріч відбулась 10 квітня 2024 року, на яку був запрошений військовий  експерт, керівник Центру військово-правових досліджень, блогер Олександр Мусієнко.

#BookStage має місію – створення міського культурного осередку, де кожен охочий може долучитися до живого спілкування та інтелігентної дискусії, ставити запитання та отримувати відповіді від видатних гостей.

Разом ми можемо зробити крок вперед до збагачення нашого культурного життя та підтримки української ідентичності. Ваша присутність та участь є важливими для розвитку культурного руху в Україні. Запрошуємо вас стати активними учасниками цього процесу, слідкувати за анонсами та долучатися до значущих подій.

Будьте частиною змін разом із #BookStage!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал