“У бункері з трьома ядерними валізками?” Путін перестав з’являтися у Кремлі

Глава країни-агресора Росії, який відправив свої війська з війною в Україну, вже тиждень не з’являється у кремлівській резиденції. Росіяни припустили, що їхній лідер нині ховається в бункері.

Спостереженнями у Facebook поділився російський правозахисник та громадський діяч Олександр Подрабінек. Радянський дисидент живе на Садовому Кільці у Москві, з вікон його квартири видно Кремль.

За його словами, зазвичай кожен будній день близько одинадцятої дня над його будинком пролітають два вертольоти – один за одним з інтервалом у кілька хвилин.

“Вони сідають просто на території Кремля. В одному з них летить Путін. (Ніхто не знає, в якому саме!)” – уточнив Подрабінек.

Він додав, що приблизно о п’ятій годині вечора гелікоптери летять назад. Проте останній тиждень вони не літають.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“От факт, а пояснити його кожен може самостійно”, – наголосив російський правозахисник.

У коментарях багато хто почав запевняти, що кремлівський лідер давно перебазувався на якусь секретну резиденцію на Уралі.

“Кажуть, що він ховається від своїх спільників і військових у бункері на Південному Уралі під горою Ямантау (“дурна голова” по-башкирському)”, “Щур у бункері на Уралі. Пишуть, що страшно боїться замахів та отруєння, ніколи нічого не їсть і не п’є в присутності інших (хоча іноді їжу й воду ставлять як декорації)”, “Бомблять українців, а в бункері ця сука, ну не анекдот?”, “Та по*уй, у Кремлі він, Геленджику або на острові Рахманова. Важливо, що сотні послів, генералів та заступників міністрів підпорядковуються йому з колишньою старанністю”, – прокоментували підписники.

 

news.obozrevatel.com