У Будинку письменників відбулася презентація поетичного альманаху “Нескорена Україна”

У Києві, в Будинку письменників, відбулася презентація видання “Нескорена Україна” (поетичний альманах). Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Лариса Недін:

Надзвичайно приємно бути в когорті поетів: Петро Перебийніс , Любов Голота, Рауль Чілачава, Надія Степула, Петро Засенко, Леся Степовичка, Анатолій Матвійчук, Сашко Обрій, Леся Пронь, Тамара Севернюк, Раїса Харитонова, Михайло Шевченко, Станіслав Шевченко, Ігор Павлюк, Юлія Бережко-Камінська, Зоя Кучерява, Тетяна Пишнюк (Фольварочна), Антонія Цвід, Тетяна Левицька, Ярослав Чорногуз, Світлана Касьяненко…  На сторінках книги є поезії  Юрій Тітова, Іллі Чернілевського… Розпочинається альманах віршем Олександра Олеся. І це далеко не повний перелік. Ідея та упорядкування, модерування презентації поетеси, журналістки Ніни Шаварської.

І хоч в Будинку письменників нема опалення, всім, хто прийшов, було тепло, а то й гаряче… Зустріч вилилась в справжню сповідь про наболіле, про власний досвід, про переосмислення жахіть, які приніс на нашу землю ворог- нЕлюд.

Назва альманаху не потребує роз’яснень. Це найточніша характеристика Українського Народу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Крізь біль і сльози ми вміємо співати, сміятись, турбуватись, творити, а головне – захищати найдорожче.  І на вечорі було місце  жартам та пісням. Гостя заходу  Lesya Korolyk  обдарувала нас колядками -щедрівками, святочними віншуваннями.

Бог і Україна!

Слава Нації!

Безмежна вдячність ЗСУ!