У Будинку письменників НСПУ буде реалізовано новий фотопроект італійського фотографа «Сучасні письменники»

За ініціативи італійського фотографа Елеонори Тривіньо та видавництва «Каяла», за згоди і сприяння керівництва Національної спілки письменників України, започатковано фотопроект під робочою назвою «Сучасні письменники», який буде реалізовано у стінах Будинку письменників НСПУ (вул. Банкова, 2). Про це повідомляє nspu.com.ua.

Інтерес до культурного життя в Україні викликав у пані Елеонори бажання провести портретну фотозйомку письменників, які приходять до Спілки або працюють там, які об’єднані спілчанським життям або дотичні до нього, розповісти про письменників у світлинах, щоб передати майбутнім поколінням пам’ять про ці часи. Проект охоче підтримало видавництво «Каяла».

Проект некомерційний, весь архів майбутніх фотографій Елеонора Тривіньо вирішила подарувати архіву НСПУ. У майбутньому планується проведення фотовиставки в Будинку письменників НСПУ.

Елеонора Тривіньо – італійка, в Україну переїхала у 2002 році. Фотографією займається з 2012 року, працює в жанрі документального та репортажного фото.  Виставки Елеонори Тривіньо: 1. «Samsara», Мала Опера, жовтень 2017; 2. «Земля» (серія з Півдня Італії 2017-2018рр..), Будинок художників, грудень, 2017 і Національний музей Тараса Шевченка, жовтень, 2018; 3. «Shapes of Colour», Будинок кіно, січень, 2019.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал