У Бердичеві Мирослав Дочинець проведе зустріч з читачами

Один із найпопулярніших сучасних письменників України Мирослав Дочинець планує завітати до Бердичева. Вже найближчого понеділка, 16 вересня, гостинні стіни публічної бібліотеки та молодіжного простору «М–Формація» приймуть як самого письменника, так і численних шанувальників його творчості. Про це повідомляє rio-berdychiv.info.

Показово, що наразі у письменника немає певного туру українськими містами. Він радо прийняв пропозицію приїхати у Бердичів та провести презентацію своїх нових книг. Певний час це не вдавалося здійснити з багатьох причин, та от тепер, у вересні, пан Дочинець нарешті приїде в наше місто з гостьовим візитом. Після Бердичева письменник планує завітати також у Житомир. Щодо відвідування інших міст наразі інформації немає.

Тож увесь бердичівський літературний бомонд та палкі шанувальники сучасної української літератури планують у понеділок 16 вересня рівно о 16 годині бути у місцевій публічній бібліотеці (Вінницька, 10) та насолоджуватися рідкісною розкішшю — інтелектуальним спілкуванням зі справжнім представником сучасної літературної еліти України.

Не думаю, що варто якось особливо пояснювати та наголошувати на важливості подібних заходів саме під час повномасштабної війни. Коли українців вбивають за мову, за ідентичність, коли на світ з’являються фільми та вистави про поетів та письменників Розстріляного Відродження. Підтримаймо українських письменників саме зараз, коли вони серед нас!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал