У Барселоні відбулася літературна зустріч з Русланом Горовим

У Барселоні (Іспанія) відбулася літературна зустріч із заслуженим журналістом України, письменником, бардом, режисером Русланом Горовим.

Як передає ukrinform.ua, про це у Фейсбуці повідомила президент Української асоціації «Джерело», Барселона, Ольга Дзюбан.

“Як і зазвичай, зустріч пройшла в старовинній бібліотеці у центрі Барселони. Самі стіни бібліотеки та звучання скрипки (Любов Петльована) налаштували присутніх на літературний лад”, – йдеться в дописі.

Руслан Володимирович Горовий – український журналіст, автор відомого проєкту «Служба розшуку дітей», Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань (видані у 2002, 2007, 2011, 2013–2020). Співзасновник видавництва “ТаТиШо”. Засновник мистецького проєкту “Так працює пам’ять”, що має на меті вшанування пам’яті Дані Дідіка – 15-річного громадського активіста, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові в лютому 2015 року.

Нагадаємо, у Барселоні в Centro Cívico Torre Llobeta в рамках Fiesta de Barrio de Nou de Barris відбувся звітний концерт, у якому, зокрема, взяв участь вокальний колектив «Калина» Української асоціації «Джерело» (Барселона, Іспанія).

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Фото: Ольга Дзюбан / Фейсбук

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.