Тутешня вата запросила кримського гастролера Шуфутінського до Києва. СБУ толерантно мовчить

Відомий сервіс з продажу квитків анонсував в Україні концерт російського співака Михайла Шуфутинського. Про це з обуренням повідомляють українські масмедії. Відомо, що цей артист не одноразово, у порушення законів України відвідував з гастролями окупований Крим.

«Concertua от мені цікаво, а у вас чи є ще хоч краплина совісті? Як можна організовувати концерт людини яка підтримую окупацію Криму, незаконно відвідує окупований Крим і дає там концерти? Коментарі ви вже закрили на цей допис, тому і звертаюся публічно. Чи ви 7 років не можете визначитися зі своєю позицією та і надалі розповідаєте казки про музикаспорт внєпалітікі. Ні, це є одним із інструментів пропаганди. В даному випадку російського ворога, окупанта та агресора», — написав у Telegram блогер Анатолій Штірліц.

Автор повідомлення зазначив, що Служба безпеки України та Державна прикордонна служба України мали б звернути увагу на цей випадок.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.