Цікаві фейсбук-сторінки літератора з Коломиї Миколи Савчука

Літератор з Коломиї Микола Савчук ще 6 листопада 2016 р. заснував фейсбук-сторінку “Шерлок-Голмсіяна українською”, на якій повідомляє різні новини на тему відомого детектива Шерлока Голмса – героя книжок анґлійського письменника Артура Конана Дойля. Тут є інформація з нашого українського світу, а також з анґлійського та з інших джерел. Сторінку відвідує 354 користувачі.

Від вересня 2020 р. Микола Савчук веде фейсбук-сторінку “Весела українська енциклопедія Миколи Савчука”, на якій за абеткою публікує статті не тему української сміхової культури: персони, події, акції, видання тощо. До неї вчащає 527 користувачів.

Запрошуємо й вас відвідати ці фейсбук-сторінки, а також на Письменницькому порталі Пилипа Юрика ознайомитися з каталогом “Книгозбірня українського гумору, сатири і карикатури” Миколи Савчука (станом на 1 квітня 2020 р. є 1157 одиниць книжкових видань та 66 найменувань газет і журналів).

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.