«Це круто!». Зеленський хоче побудувати в Україні і Голлівуд, і Діснейленд

Про це він сказав у інтерв’ю The New York Times.

Зеленський зазначив, що хотів би залучити в Україну американський бізнес і висловив готовність допомагати інвесторам, які вкладають гроші в енергетику, фінансовий сектор, сільське господарство, туризм та розважальну сферу. “Я хотів би побудувати Голлівуд в Україні, я вважаю, що це круто”, – заявив президент. За його словами, в європейських країнах є дуже хороші майданчики, зокрема, в Празі та Угорщині. “Україна, повірте мені, багата, щоб тут був такий майданчик”, – переконаний він.

Також очільник держави висловився за впровадження безвізового режиму зі США, що дозволило б розвивати туризм. “Щоб наші люди могли спокійно їздити – хоча б ті, які чудово працюють в Україні, Сполучених Штатах і мають спільні компанії, спільні бізнеси. Почати хоча б із цього. Мені здається, це відкрило б двері для поліпшення наших відносин”, – резюмував президент.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.