Трампу запропонували 100 мільйонів доларів за мемуари

Дональда Трампа, якому незабаром належить покинути Білий дім, але який все ще намагається боротися за крісло президента США, вже зараз закидають численними привабливими пропозиціями, навперебій пропонуючи угоди з видавництвами і телеканалами.

Як повідомляє world.fakty.ua, посилаючись на видання Page Six, Трамп може заробити 100 мільйонів доларів, якщо погодиться написати книгу мемуарів про своє життя в якості президента.

17 листопада в США вийде книга попередника Трампа Барака Обами «Земля обітована», яка обіцяє стати хітом. За неофіційними даними, Барак і Мішель Обама в 2017 році уклали контракт на написання книг з видавництвом Crown Publishing Group на суму в 65 мільйонів доларів. Мемуари Мішель Обами під назвою «Становлення» в 2018 році стали найбільш продаваною книгою в США.

Контракт на написання книги міг би стати непоганим фінансовим підмогою Трампу, якому, можливо, доведеться розлучення з дружиною.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.