Трамп як американська ганьба

Україна могла б уникнути повномасштабного вторгнення Росії, погодившись на територіальні поступки та на нейтральний статус у питанні НАТО.

Про це заявив колишній президент США Дональд Трамп  (The Clay Trevis and Buck Sexton Show).

«Вони могли віддати Крим. Вони могли б зробити щось із НАТО, сказати – окей, ми не збираємося вступати до НАТО…» — ось ці дикі, скандальні пропозиції відставного президента, який свого часу пересварився чи не з усіма союзниками США і кілька разів їздив домовлятися з північнокорейським диктатором.

А ще Трамп назвав спрямування Путіним військових та техніки до кордонів України перед вторгненням «відмінною переговорною тактикою» (?)…

Цікаво, що рухає цим геополітичним неадекватом?

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

В чому таємниця його патологічної залежності від кривавого рашистського маніяка?

І скільки ще цей політичний пенсіонер ганьбитиме Америку?

На мою думку, відповідь українського принаймні МЗС має бути такою: не сунь свого носа, Трампе, в наші українські справи. Розберемося самі, без твоїх пустопорожніх повчань. На щастя, нинішнє американське керівництво, на відміну від Трампа, мислить стратегічно і чудово усвідомлює загрози для світу від путінського режиму, а також оцінює винятково важливу роль України, яка за сприяння сюзників, і в  першу чергу США, протистоїть агресії росії.

Михайло Сидоржевський