«Толерантність» чи щось інше? Українські видання продовжують запрошувати в ефіри проросійських експертів

29 квітня в ефірі Новини.LIVE такий собі адвокат Ростислав Кравець заявив, що у ЗСУ було зафіксовано 100 тисяч фактів самовільного залишення частини. Шок-контент, але є нюанс – це відверта брехня!

На третій рік війни, український телеканал запросив у свій ефір людину, яка з 2014 року поширювала російські наративи в українському інформаційному просторі, є одним із фігурантів сайту “Миротворець” та має шлейф явної антиукраїнської активності, як представника з середовища експертної думки? Ось серйозно?

Ось цей шматочок посліду морських птахів запрошується в 2024 році на український телеканал.

А тепер, в ефірі Новини.LIVE депутат Юра Камельчук розповідає про масові дисциплінарні стягнення у військовослужбовців за незгоду виконувати накази. Тобто той самий нардеп, який в ефірі телеканалу “НАШ” розповідав, що жодного коронавірусу немає, відтиснув 15 соток у Березівці Київської області, лобіював інтереси у питаннях компанії “Львіввугілля” і вишенька – це декларація з 2020 року якоїсь незрозумілої фігні.

Що тут скажеш… Новини.LIVE, ви перетворюєтеся на відстійник думок латентних ворогів України. Я не буду вам більше давати коментарі, ні з якого питання. Не пишіть, не дзвоніть. Я не спілкуюсь із копрофагами.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко

sprotyv.info