Створили англомовний курс про українську історію та культуру

Розробили англомовний курс Ukraine: History, Culture, and Identities – “Україна: історія, культура та ідентичності”.

Його створили Український інститут, Києво-Могилянська академія та студія онлайн-освіти EdEra, повідомляє “Історична правда“.

Курс присвячений історії України від Київської Русі і до проголошення незалежності. Він допоможе отримати базові знання про українську історію та культуру.

“Україна — це не тільки війна і Чорнобиль. Це найбільша країна Європи, місце народження Казимира Малевича, Алли Горської, Олександра Довженка та багатьох інших талановитих і відомих на весь світ митців та діячів. Україна завжди активно впливала на глобальну історію”, – кажуть розробники.

Онлайн-курс Ukraine: History, Culture and Identities складається з 5 модулів: Незалежна Україна; Київська Русь у Середні віки; Українські землі у Ранньомодерну епоху; Україна в довгому XIX столітті; Україна в XX столітті.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Лекторами будуть викладачі Києво-Могилянської академії Максим Яковлєв, Вадим Арістов, Тетяна Григор’єва, Катерина Диса та Наталя Шліхта.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.