«Сторінками української книги» пройде фестиваль в Івано-Франківську

В Івано-Франківську відкрили дводенний фестиваль «Сторінками української книги». Його учасниками стали близько 20 видавництв Західного регіону.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступник начальника відділу взаємодії зі ЗМІ та книговидання Івано-Франківської облдержадміністрації Дарія Кухарчук.
«Сьогодні ми презентуємо книги, які видавались в області  протягом двох останніх років за кошти обласного бюджету, а це близько 50 книг.  Окрім цього, в нашому фестивалі беруть участь близько 20 видавництв зі Львова, Тернополя, Закарпаття, тобто представлений увесь Західний регіон», – сказала Кухарчук.
Вона зауважила, що на Прикарпатті діє цільова регіональна Програма підтримки книговидання, в рамках якої щорічно в області скеровують близько 1 млн гривень на видавництво книжок.
Дводенний фестиваль в Івано-Франківську  відкрили театралізованим дійством та «Дефіле української книги», під час якого представили всі фестивальні новинки.
Фестиваль української книги триває під гаслом «Читаємо українське. Читаємо українською», він присвячений Дню української писемності та мови.
Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал