Стоп шансон! У Раді готують законопроект, який заборонить музику в салонах громадського транспорту

У Верховній Раді працюють над законопроектом, який забороняє будь-яку музику в салонах громадського транспорту.

Про це розповів депутат від “ЄС” Володимир В’ятрович в ефірі каналу “Україна 24”, повідомляє “24 канал

“Цей закон простий, але дуже необхідний і очевидний. Його мета – обмежити можливість” акустичного насильства” над пасажирами. Пасажир не повинен розділяти якісь уподобання водія, музичні або кінематографічні. Кожен бажаючий може слухати все, що він хоче в громадському транспорті, маючи навушники, це нормальна світова і європейська практика “, – сказав він.

Депутат розповів, яке повинно бути покарання для ефективності цієї ініціативи.

“На жаль, щоб до цього прийти в Україні, потрібно прийняти окремий закон, було багато скандалів, пов’язаних з тим, що пасажирів навіть висаджували. Я теж був учасником таких гарячих суперечок. Сподіваюся, після прийняття закону такого не буде. Якщо говорити про відповідальність – вона буде лежати на перевізнику, якого можуть позбавити ліцензії. Є всі підстави для того, щоб парламент спокійно прийняв цей закон “, – сказав наредеп.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, що колишній глава Інституту національної пам’яті України, а зараз – депутат від фракції Європейська солідарність Володимир В’ятрович вніс на розгляд до українського парламенту проект закону, яким регулюється сфера відтворення аудіо- і відеопродукції в українському громадському транспорті.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.