Стівен Кінг з нами: американський письменник підтримав Україну

Культовий американський письменник Стівен Кінг публічно підтримав Україну у війні з Російською Федерацією.

Нашу країну, якій 24 лютого 2022 року оголосила війну Російська Федерація, підтримують у всьому світі. Культовий легендарний письменник Стівен Кінг також не залишився осторонь і публічно заявив, що “залишається з Україною”.

Як повідомляє society.comments.ua, на своїй сторінці в Twitter “король жахів” опублікував свою фотографію, хоча зазначив, що робить це вкрай рідко. На кадрі Стівен Кінг стоїть у чорній футболці із синьо-жовтим принтом, на якій написано: “I stand with Ukraine”, що в перекладі означає “Я підтримую Україну”.

Також нашу країну підтримали багато інших зарубіжних зірок, наприклад, актор Райан Рейнольдс зі своєю дружиною Блейк Лайвлі, які збирають гроші з усього світу на допомогу українським біженцям.

Зірка “Маски” Джим Керрі також висловив занепокоєння війною, яку Росія розпочала на українських територіях та назвав Путіна “грандіозним політичним недоумком в історії”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Ще свою підтримку Україні надали Анджеліна Джолі, Кім Кардаш’ян, Аріана Гранде, Дженніфер Лопес, Дженніфер Еністон, Девід Швіммер, Джаред Лето та інші.

Нагадаємо, блогер із Росії Юрій Дудь засуджує вторгнення російської армії в Україну та вимагає зупинити війну і, як наслідок, людські смерті. За його словами, у РФ творяться несправедливі речі, людина хоче про це сказати, але боїться, бо живе у репресивній державі. Свої громадяни президенту не потрібні.

Раніше видання “Коментарі” повідомляло, що українська співачка Світлана Лобода, яка протягом останніх чотирьох років жила і виступала в Росії, а зараз проживає в Європі, записала відеозвернення до передплатників у Instagram, що стосується війни в Україні.