Стартує новий всеукраїнський літературний проєкт «Афоризм»

«Кабінет молодого автора Національної спілки письменників України» та видавництво «Саміт-книга» запрошують до участі в новому Всеукраїнському літературному проєкті – «Афоризм».

Визнання до будь-якого письменника приходить не лише тоді, коли його книги люблять і читають, а й коли написане розбирають на цитати.

Однак все може бути і в іншій послідовності, адже інтерес до творчості автора часом з’являється усього лише від кількох його влучних і глибоких фраз, випадково десь побачених чи почутих. Неспроста кажуть мудрі люди, що для того, аби дізнатися, яке на смак море, не треба пити його все. Достатньо й кількох крапель.

Тож ми пропонуємо всім охочим поетам і прозаїкам (без будь-яких вікових обмежень) скористатися новою пропозицією звернути увагу потенційних читачів до своєї творчості і представити її наскільки лаконічно, як ніколи, – у вигляді короткої цитати-афоризму (фрагмента вірша, кількох речень із прозового твору), яку необхідно зі смаком візуалізувати. Тобто, створити в електронному вигляді вишукану і наповнену цікавим літературним змістом листівку і надіслати її на електронну адресу lira7@ukr.net. Таких листівок можна представити на наш конкурс від 1 до 5. Окрім самої цитати не забудьте на листівці вказати ім’я автора і назву твору.

Увага! Надсилати всі роботи просимо одним листом, максимальної якості (не менше 500 Кб!), не в «тілі» листа, а прикріплені окремо у JPG та у вордівському документі – коротку інформацію про себе (від 500 до 1000 знаків із пробілами), де також необхідно додати контактну інформацію – телефон, пошту і посилання на профіль у фейсбуці). У темі обов’язково вкажіть: АФОРИЗМ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Мова афоризмів – українська. Надсилати просимо до 6 липня 2020 року включно.

Заявки, оформлені без урахування зазначених вище умов, до участі не прийматимуться.

Конкурсні роботи будуть розміщені у групі «Кабінету молодого автора НСПУ» у фейсбуці («Молоді автори України»), а добірка з найкращими листівками буде опублікована на сайті Національної спілки письменників України.

Обиратимуть переможців (перші три місця) саме читачі в групі «Молоді автори України», голосуючи за ту чи іншу роботу під спеціально розміщеною для цього публікацією.

Організатори, у свою чергу, також визначать свої три перші місця.

Усім переможцям будуть вручені дипломи та виготовлений набір листівок із представленими роботами від видавництва «Саміт-книга».

 

Юлія Бережко-Камінська,

секретар НСПУ по роботі з молодими авторами