Спогади найстаріших киян зібрали у книгу «Щоб жити. Розуміючи Київ»

 
28 січня о 19:00 Київський Будинок Книги збере найстаріших киян, аби в дружньому колі провести презентацію незвичної книги, написаної самими літніми жителями столиці, – повідомляє Вечірній Київ. Книга «Щоб жити. Розуміючи Київ» – це зібрання унікальних спогадів літніх киян про Київ 30-90-х років. Це відверта, чесна і тому неймовірно цікава книга про життя в улюбленому місті.
Захід проходитиме за підтримки КМДА, ПАТ Фармак та Подільського відділення Червоного хреста в м. Києві. Вечір пройде у стилі традиційних і звичних для нас домашніх посиденьок на кухні, де всі присутні вестимуть бесіду про післявоєнний Київ, Поділ, Дніпро, а також театральне, спортивне і промислове життя рідного міста. Згадуватимуться найцікавіші події – особисті і суспільні.
Вестимуть вечір поет і громадський діяч Іван Драч, видавець Іван Степурін та режисер Ірина Ступка. У заході братимуть участь автори книги, а також відомі люди, які так чи інакше залишили яскравий слід в історії Києва та України: перший прем’єр-міністр незалежної України Вітольд Фокін, академік Мирослав Попович, народна артистка України Тамара Полторжевська, тренер-легенда Михайло Зав’ялов, відомий київський мистецтвознавець Олександр Євтушенко.
Місце проведення заходу: Київський Будинок Книги, вул. Льва Толстого, 11/61
Початок: о 19:00.
Вхід вільний.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал