Співали для окупантів. В Україну їде гурт «Кис-кис», учасники якого виступали в окупованому Алчевську

З гастролями в Україну у вересні зібрався гурт «Кис-кис», двоє учасників якого виступали в окупованому Алчевську на фестивалі спільно із бойовиками «ЛНР». Як інформує glavcom.ua, про це у своєму телеграм-каналі повідомив активіст Сергій Стерненко.

«Гурт нещодавно виступав у кількох містах України, і навіть на фестивалі «Файне місто». У складі чотири учасники, серед яких Юрій Заслонов та Сергій Іванов. Ці двоє одночасно входять до групи Pravada. У її складі 2015 року вони незаконно поїхали на територію окупованого Алчевська, що на Луганщині. Місто тоді перебувало під контролем банди бойовиків під назвою «Призрак», – пояснив Стерненко.

Активіст також розповів, що на концерті був «свій новий ватний Цой, виступав московський піп, словом, це був фестиваль максимально русского мира».

Так, одним із організаторів того фестивалю був Максим Гвоздєв. Він є одночасно продюсером гурту «Кис-кис»

Стерненко також зазначив, що звернеться до Держприкордонслужби з вимогою заборонити групі в’їзд.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Крім того, активіст повідомив, що концерти росіянина Моргенштерна поки не скасовують, хоча він і казав, що їхати в Україну йому страшно.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.