Слідом за газетою «Сегодня» припинено паперовий випуск газети «Дзеркало тижня»

Газета “Дзеркало тижня”, яка виходила з 1994 року, в п’ятницю випустила останній номер. Про це повідомляє www.rupor.info

“Відшелестіли… Сьогодні друкарня надрукувала останній номер тижневика” Дзеркало тижня “. Одна тисяча двісті сімдесят п’ятий… Все зрозуміло: “папір” в світі помирає швидше, ніж журналістика в цілому. Ми роками тягнули жили і двічі обмотували навколо себе пояса, щоб не закривати паперову версію. Скільки могли “, – йдеться в редакційній статті останнього номера газети.

Він складається з 57 колонок, серед авторів яких – колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін, олігархи Віктор Пінчук і Костянтин Григоришин, керівники Генпрокуратури на чолі з Русланом Рябошапкою, архімандрит Кирило Говорун, журналіст Юрій Бутусов, відомі політики, чиновники та експерти.

Видання подякувало читачам та авторам і заявило, що продовжить роботу в інтернеті за адресами zn.ua і dt.ua.

“Дзеркало тижня. Україна” (до 2009 року – “Дзеркало тижня”) – суспільно-політичний тижневик, що видається в Києві накладом 57 тис. примірників українською та російською мовами. Газету в 1994 році заснував Володимир Мостовий, який до 2011 року був її головним редактором. Після цього видання до сьогоднішнього дня очолює його дочка – Юлія Мостова.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, що 27 вересня 2019 року вийшов останній паперовий випуск газети «Сегодня».

За останні дев’ять років середньотижневе охоплення газет знизилося на 52%, а інтернет навпаки – зріс на 60%. В Україні вже закрилося багато друкованих видань, а ті, що залишилися, просто не можуть підтримувати необхідну для роботи інфраструктуру.