Швейцар львівської «Криївки» потрапив у Книгу рекордів України

Швейцар львівського ресторану «Криївка» Микола Панченко потрапив у Книгу рекордів України. Упродовж 14 років він сказав гасло «Слава Україні! Героям слава!» 1,2 млн разів. У понеділок, 30 серпня, рекорд офіційно зареєстрували експерти «Книги рекордів України». Про це повідомляє zaxid.net.

Микола Панченко працює у популярному львівському ресторані «Криївка» з моменту його відкриття у 2007 року – він зустрічає гостей на вході і вітає їх гаслом «Слава Україні! Героям Слава!». Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі ресторану, за весь період роботи Микола Панченко сказав це гасло понад 1,2 млн разів. Цю цифру вирахували згідно зі статистикою відвідуваності закладу.

У понеділок, 30 серпня, експерти «Книги рекордів України» зафіксували рекорд Миколи Панченка, який потрапив до категорії «Державність».

Ресторан «Криївка» відкрили у вересні 2007 року на площі Ринок у Львові, він створений у вигляді польової криївки УПА. Тут показані портрети упівців, велика кількість зразків тогочасної зброї, стилізоване меню та тир. Ресторан входить у мережу закладів «Холдингу емоцій Фест!».

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.