“Шоб ви здохли, бандерлоги довбані! Маршала Перемоги гнобите, сволочі!». У Харкові проректор ВНЗ засвітився як ватник

Проректор Харківського університету харчування і торгівлі Віталій Бахтояров зганьбився через коментар в соцмережах про декомунізацію в місті. Бахтояров влаштував істерику через пост про ініціативу перейменування школи імені маршала Жукова.

Проректор ХНУПТ Віталій Бахтояров влаштував істерику через пост про ініціативу перейменування школи імені маршала Жукова в Харкові.  Як повідомляє aspi.com.ua, про це напередодні написав у Facebook журналіст Дмитро Браславський.

“Шоб ви здохли, бандерлоги довбані! Маршала Перемоги гнобите, сволочі! самі чого досягли? чим ви займаєтеся в житті?”  – написав проректор (граматику автора збережено). У людини реальна проблема – він займає керівну посаду в університеті, а повинен йти у двірники”, – написав журналіст.

Браславський звернув увагу, що Бахтояров підписаний на пропагандистські сторінки “Росія 1”, “Made in USSR”, “Полк Перемоги” і RT. Зараз скандальний коментар Бахтоярова вже видалений.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.