«Щасливий, що можу назвати пана Юрія своїм товаришем і однодумцем». Петро Порошенко привітав Юрія Щербака із днем народження

П’ятий президент України та лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко привітав Юрія Щербака з Днем народження. Про це повідомляє prm.ua.

Щиро вітаю із 86-м Днем народження Юрія Миколайовича Щербака — велику і непересічну постать в українській літературі та науці.

Важко передати велич особистості, перелічити безмір досягнень і талантів, описати ціннісний фундамент, на якому базується кожен життєвий вчинок Юрія Миколайовича. Політик, дипломат письменник, учений, новатор, мислитель світового рівня. Щира, порядна людина із загостреним відчуттям відповідальності. Щасливий, що можу назвати пана Юрія своїм товаришем і однодумцем.

Мене особисто завжди захоплював його унікальний письменницький дар. «Україна в епоху війномиру» — нова публіцистична робота пана Юрія, яку я мав приємність отримати в подарунок від автора. Під обкладинкою цієї книги поєдналися публіцистика і аналітика, думки про особисте і долю цілого світу, в центрі якого — Україна. Із унікальним, майже пророчим передчуттям майбутнього, автор намагається застерегти історичні загрози, які постали перед нашою країною.

Вітаю і дякую вам, пане Юрію, за ваші мудрі та цінні роздуми! Міцного здоров’я вам та довгих продуктивних років життя!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал