Сердючка послала путінського трубадура Соловйова в аптеку

Андрій Данилко показав, який діагноз у російського пропагандиста Володимира Соловйова, який вирішив “гнати” Сердючку з Росії. Про це пише sport.znaj.ua.

Також Соловйов вирішив провчити тих артистів, які підтримують Андрія Данилка і заборонити їм відвідувати Росію. Фото “загострення” Данилко виклав на своїй сторінці в Instagram.

Андрій Данилко вже розповідав, що йому загрожують заборонити в’їзд до Росії, після того, як він заспівав вірусний хіт в ефірі “Дизель-шоу” Батько наш Бандера”.

Тепер Данилко показав, що радить Соловйову відправитися в аптеку.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Володимир Адольфович, терміново в аптеку!”, а стрілочкою вказав, що купувати ” Солерон. Таблетки від шизофренії”.

Як виявилося, Соловйов порадив “гнати з Росії” Данилко в ефірі свого шоу на YouTube. В ході свого спітча, він пригрозив тим артистам, які підтримують Данилка також не пускати в РФ.

Варто сказати, що Андрій Данилко вже коментував своє виконання цієї пісні. Він заявив, що не мав жодних політичних причин, просто заспівав популярну вірусну пісню. Нагадаємо, цю пісню виконали Школярки однієї з львівських шкіл. У молодіжній мережі TikTok пісня набула величезної популярності. Її не заспівав хіба ледачий.

Водночас у РФ пропагандисти стверджували, ніби діти знущаються над вчителькою, виконуючи таку пісню.

Шанувальники підтримують Андрія Данилка, хоча на його сторінці досі працюю боти, які закидають негативними коментарями.

“Андрій Михайлович, респект Вам. Соловйов вже не популярний, так хайпує на іменах відомих легендарних особистостей”, “Андрій ви кращий”, “Привіт з Білорусі, ми вас любимо”, “Браво Вірочка”, – написали шанувальники.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.