Розпочався Франкфуртський книжковий ярмарок

Розпочався найбільший у світі Франкфуртський книжковий ярмарок, який цього року проходитиме виключно в онлайн-режимі і без книжок на стендах. Про це повідомляє dw.com.

72-ий Франкфуртський книжковий ярмарок розпочався у середу, 14 жовтня. Усі заходи в рамках форуму пройдуть виключно в режимі онлайн-трансляцій.

Програму ярмарку для фахівців ще раніше планували у форматі онлайн-конференцій. А от експозиції у павільйонах та доступ відвідувачів у вихідні скасували лише на початку вересня через зростання кількості інфікувань коронавірусом у Франкфурті-на-Майні та в Німеччині загалом.

Планувалося, що відвідувачі будуть присутні лише в одному павільйоні, де розташовується ярмаркова сцена телеканалу ARD. Однак 12 жовтня організатори вирішили проводити заходи й тут без глядачів, зазначає агентство новин dpa.

Утім, усі охочі зможуть дивитися прямі трансляції авторських презентацій і телевізійні інтерв’ю з письменниками. До участі в ярмарку зареєструвалися близько 4400 онлайн-експонентів зі 110 країн, буде запропоновано 260 годин програм за участі 750 спікерів. Найбільший у світі книжковий форум триватиме до 18 жовтня.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Масштабна програма Франкфуртського міжнародного книжкового ярмарку-2020 опублікована на його офіційному сайті.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.