Розпочалися зйомки комедії за сценарієм Ірени Карпи

Державне агентство України з питань кіно 27 липня повідомило про старт зйомок романтичної комедії «Сусідка» за сценарієм української письменниці Ірени Карпи.

«Я сама обожнюю комедії з бешкетуванням і добрим кінцем. А в цьому фільмі ми катком проїдемося по стереотипам про стосунки між чоловіком та жінкою та сімейні цінності», — зазначила Карпа.

Режисеркою проєкту стала Наталя Пасеницька. У головній ролі знімається Артемій Єгоров. Стрічка створюється кінокомпанією F Films за підтримки Держкіно та каналу «1+1».

«Це комедійна історія про затятого холостяка-ловеласа Петра, який на вечірці з друзями б’ється об заклад, що зможе прожити під одним дахом із жінкою протягом місяця. Але його “сусідка” по квартирі, виявляється, “з причепом”. Як мачо виживатиме на одній території з розлученою вчителькою музики і двома дітьми – можна буде незабаром побачити в кіно», — йдеться в описі.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.