Російський окупант на Харківщині втратив наступальні ресурси — голова військової адміністрації

Російський окупант на Харківщині не має сил масово йти у наступ. ЗСУ відтісняє російські війська до кордону та нищить танки агресора.

Про це в національному ефірі 4 березня близько 21:50 розповів голова військової адміністрації Харківщини Олег Синєгубов.

“Вони (ЗСУ) витримали той напад, який був від агресора, і зараз вони не те, що дають відсіч, а й вже перейшли до контрнаступу. Наприклад, лінію ворога вони відсунули у Сумському напрямку від Харкова, повністю зайнявши позиції державного кордону”, — сказав Синєгубов.

За його словами, російські війська перестали масовано рухатися броньованою технікою у наступ.

“Ворог практично втратив всі свої наступальні ресурси… Просто промацує — там вийшло 4-5 танків, їх наші Збройні сили знищили — і все, вони порозбігалися”, — каже голова військової адміністрації.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

За 10 хвилин до ефіру Синєгубову повідомили, що українські військові знищили три російські танки.

“Четвертий просто покинули, і він перейшов до ЗСУ в якості трофею. Тобто такі поодинокі випадки, і ворог розуміє, що він вже не пройде… і йому нічого не залишається, як підступно гатити по житлових масивах, по центру міста, у нас тривають артобстріли цілий день, і ракетні також — і по адміністративних будівлях, і по житлових, на жаль, теж”, — сказав Синєгубов.

suspilne.media