Різдвяне порося. Нова дитяча книга Джоан Роулінг вийде восени

Нова книга Джоан Роулінг з різдвяним настроєм і абсолютно новими героями вийде з друку восени 2021 року.

Як повідомляє nv.ua, у вівторок, 13 квітня, видавництво Scholastic оголосило, що 12 жовтня 2021 року вийде з друку нова книга Джоан Роулінг, яка називається Різдвяне порося. Вона розповідає правдиву історію про хлопчика Джека і його улюблену іграшку – поросятко.

«Святвечір – це вечір чудес, коли все оживають… навіть іграшки», – сказано в прес-релізі видавництва, пише Associated Press, – «У нової іграшки Джека – свинки є сміливий план: разом вони відправляться в чарівну подорож, щоб знайти щось втрачене і врятувати найкращого друга Джека».

Джоан Роулінг, яка прославилася серією фентезійних романів про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера, є автором також кількох детективних романів Поклик зозуліШовкопрядНа службі зла та інші, які вона випускала під псевдонімом Роберт Гелбрейт, а також казки для дітей Ікабог, яка вийшла в 2020 році.

Нагадаємо, влітку 2020 року Джоан Роулінг опинилася в центрі скандалу, який розгорівся після її коментарів на адресу жінок-трансгендерів. Письменницю звинуватили в трансфобії, вона стала жертвою культури скасування.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.